Scroll Top

Løsninger

Hvis du har spørgsmål, bedes du udfylde den korte formular nedenfor for at sende os en e-mail, og vi lover at vende tilbage til dig med lynets hast.

VI SKABER DE BEDSTE PRODUKTER
Produktion af høj kvalitetssystemer siden starten!

Frigiv nye funktioner hurtigt, skaler hurtigt, and forbliv sikker med TrueTech’s cloud enablement tjenester. Vores erfarne ingeniører vil hjælpe dig med en problemfri overgang til cloud’en samtidig med at du optimerer ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed.

  • Cloud-aktivering:

Udnyt skalerbarheden, tilgængeligheden og ydeevnen i cloud-baserede systemer til at hjælpe dig med at opnå dine digitale transformationsmål hurtigt og effektivt.

  • Microsoft Power Platform:

Gør det nemmere for brugere at analysere data, automatisere processer, oprette forretningsapplikationer og meget mere. Med TrueTech kan du udnytte hele Microsoft
’s Power tools. 

  • Microsoft Azure:

Gør brug af Azure’s sikre cloud-infrastrukturtilbud til at drive dine applikationer og tjenester.

Hjælp din virksomhed med at opretholde konkurrencefordelen ved at udnytte TrueTech’s enterprise engineering-tjenester. Fra udvikling af skræddersyede løsninger til cloud-enablement og oplevelsesengineering hjælper TrueTech dig med at få mest muligt ud af dine teknologiinvesteringer.

  • Udvikling af skræddersyede løsninger

Udvikl skræddersyede løsninger, der passer til din virksomhed’s behov. Vi udvikler effektiv og høj kvalitet kode, der kan skalere i takt med din virksomhed.

  • Cloud Enablement

Lad os hjælpe dig med at udnytte kraften i cloud’en. Vi designer cloud-klar software og arbejder sammen med dig om at skabe og udføre en plan for en succesfuld implementering.

  • Oplevelsesengineering

Forkæl dine brugere med innovativ brugeroplevelse skabt af vores erfarne engineering teams. Vi stræber altid efter at overgå brugernes forventninger.

Automatiser din produktudviklingsproces med TrueTech. Vi hjælper teams med at skabe kraftfulde, automatiserede produktprocesser, så de kan skalere deres produkter, tjenester og kundeoplevelse.

  • Procesautomatisering

Automatiser manuelle opgaver, optimer levering af service og øg kundetilfredsheden med hjælp fra TrueTech’s procesautomatiseringstjenester.

  • Tech Consulting & Dev Ops:

Udnyt vores dybe tekniske viden og ekspertise til at sikre en høj kvalitet i leveringen af dit produkt. Vores team af erfarne tekniske konsulenter og DevOps-eksperter kan give vejledning og bedste praksis for udviklingsoperationer. 

  • Bemandingssupplement:

Få det bedste team til ethvert projekt ved at udnytte vores netværk af erfarne fagfolk. TrueTech tilbyder bemandingssupplementstjenester med fleksible vilkår og betingelser for at hjælpe dig med at finde det rigtige match til dit team.

Power Platform & Dynamics 365

Byg hurtigt og nemt brugerdefinerede apps ved hjælp af Power Apps, automatiser arbejdsgange for at forbedre virksomhedens produktivitet og administrer arbejdsgange med Dynamics 365

Icon-machinelearning-161 Icon-machinelearning-161

Microsoft AI & Machine Learning

 Byg AI-tjenester til din forretning eller virksomhed med høj kvalitets vision, tale, sprog machine learning modeller og meget mere 

Icon-Blockchain-366 Icon-Blockchain-366

Blockchain Udvikling

Vi bygger, vedligeholder og designer blockchain-applikationer og -systemer. Vi udvikler smarte kontrakter på førende blockchain-netværk.

SharePoint
Intranet

Opbyg sammenhæng og informer dine medarbejdere gennem hele dit intranet. Øg organisations effektiviteten ved at dele fælles ressourcer og applikationer på hjemmesider og portaler.

SharePoint Udvikling

Udvikl dit brugerdefinerede SharePoint og øg produktiviteten ved at transformere processer – fra enkle opgaver som meddelelser og godkendelser til komplekse operationelle arbejdsgange.

Microsoft
Azure

Vi hjælper din organisation med at opbygge cloud-forbundne mobile oplevelser baseret på kundeinteresser og adfærd ved hjælp af AI og kognitive tjenester, der sikrer skalerbarhed og sikkerhed.

Web & Mobile Applications

Vi designer, udvikler og implementerer web- og mobilapplikationer ved hjælp af den nyeste teknologispektrum med skæring. Ydeevne, der leverer.

Icon-intune-341 Icon-intune-341

Warehouse Management

Opbevar, pak, lever og automatiser hele din logistikdrift og -styring med effektiv software udviklet internt.

Icon-intune-332 Icon-intune-332

Software Development

Omsæt dine ideer til software, der effektivt driver innovation. Uanset om det drejer sig om SaaS-løsninger eller brugerdefineret software, bygger vi det på den rigtige måde.

MsPortalFx.base.images-60 MsPortalFx.base.images-60

Projektportaler

Udvikl og implementer tilpassede projektportaler, der muliggør kraftfulde B2B- og B2C-løsninger med omkostningseffektivitet.

Icon-general-1 Icon-general-1

Dokumentkontrol

Dokumentkontrol er den største bekymring for enhver virksomhed i den moderne verden, og løsningen er digital!

MsPortalFx.base.images-6 MsPortalFx.base.images-6

Business Intelligence

Skab den procesorienterede tekniske infrastruktur, der indsamler, opbevarer og analyserer data produceret af din virksomhed.

Contact us
ADDRESS

Rosenørns Alle 31, 2,
DK-1900 Frederiksberg C, Denmark

CVR – DK 33576668
RING til OS

Mobile: +45 71965050

SKRIV til OS
Support

24/7 Support 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.